Utilizarea automobilului in scopul unor castiguri

By | October 30, 2018

Este la moda in ziua de azi ca multi dintre cei ce poseda permis de conducere, sa se mai si gandeasca la realizarea unor venituri, chiar suplimentare in unele cazuri, asta si pentru ca nu sunt putini cei ce au doua serviciuri.

Spre exemplu in capitala Romaniei, Bucuresti, este la moda ca sa faci serviciul de taximetrie, iar cand spun asta ma refer la Uber sau chiar Taxify. Bineinteles ca sensurile acestor doua servicii este cu totul altul, nu cel de taximetrie non-stop, asa cum se practica in acest moment la noi, ci de drive sharing, si anume sa imparti locul tau in masina cu un alt calator, catre destinatia in care te duci.

 

Va pot marturisii din declaratiile unor prieteni si cunostinte, care se folosesc de aceste doua servicii, ca este o sursa extraordinara de buna de venit, unii dintre ei facand chiar si peste 300 de lei profit intr-o singura zi. Altii, mai dupa o zi de munca grea, si conducand doar cateva ore (4-5 ore) dupa ce vin de la munca propriu-zisa, pot realiza venituri de peste 100 de lei. Aceste cifre si declarati sunt pentru aceia ce folosesc masina personala in serviciul de Uber si Taxify.

O alta moda, mai legala putem spune fata de serviciul mentionat mai sus, este acela de a-ti achizitiona o masina autoutilitara, si de a o putea inchiria firmelor de profil pentru diferite servicii, precum si acela de transport mobila plus alte chestii. Asta numai in cazul in care nu doresc ei sa realizeze aceasta munca destul de grea pentru cei ce nu sunt in domeniu.

 

Exista foarte multe firme specializate pe acest serviciu de mutari mobila, transport mobila si restul, care abia asteapta sa fie apelate de catre clienti. Una dintre acestea este si www.moveout.ro , o firma cu vechime indreptata doar spre client!

Asadar nu disperati, exista o sumedenie de surse de venit, atunci cand vine vorba de a folosi masina personala sau proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *