Avantajele utilizarii becurilor LED

By | August 7, 2017

Royal-LED este cel mai bun magazin online de iluminat cu LED din Romania, cu o gama variata de produse la cele mai mici preturi din mediul online. De o calitate superioara si cu o garantie de 2 ani, produsele noastre sunt cea mai buna alegere pentru tine.
Mai jos aveti avantajele folosirii tehnologiei revolutionare LED. Becurile LED au luat fata iluminatului international in ultimii ani, si asta din motive intemeiate, deoarece, după cum știți, becurile LED sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic, mai ecologice și, de asemenea, o alternativă la costurile de economisire a vechilor becuri convenționale incandescente.

Royal-LED.ro va prezinta principalele motive pentru care iluminatul cu LED este superior celorlaltor tehnologii de iluminat:

1. Becurile cu LED-uri vă ajută să economisiți bani pe facturile de energie electrică

Luminile cu LED-uri utilizează mai puțină putere (wați) pe unitatea de lumină (lumen) generată. Prin urmare, acestea nu numai că au o durată mai lungă de viață, dar și vă reduc factura de energie electrică cu 100 sau chiar până la 200 lumeni pe watt. CFL-urile, în contrast folosesc aproximativ de două ori cantitatea de wați și becurile incandescente în jur de 10 ori mai multă putere, cu doar cca. 18-20 lumeni pe wați.

2. Becurile cu LED-uri au o durată de viață mai mare

Când se uită la durata medie de viață a LED-urilor, becurilor incandescente convenționale și a becurilor CFL, este clar pentru oricine de ce iluminatul cu LED-uri este de departe cea mai bună soluție. Durata medie a vieții CFL este de aproximativ 8.000 de ore, în timp ce becurile incandescente luminează doar pentru aproximativ 1.200 de ore. Tehnologia LED, pe de altă parte, are o durată medie de viață de o impresionantă de până la 50.000 de ore sau mai mult! Asta înseamnă că un bec cu LED-uri este o investiție pe care o faceți pentru a dura mai mulți ani
sau chiar decenii de iluminare durabilă în casa dvs. personală de domiciliu sau în spațiile comerciale și în alte locuri sau clădiri publice. Pentru iluminatul urban, această durată lungă de viață se rambursează și sub formă de economii substanțiale de cost în întreținere: În loc să înlocuiască în mod regulat becurile convenționale și astfel să genereze costuri ridicate de întreținere, mai ales într-o regiune la scară largă a orașelor urbane, becurile cu LED-uri, cu durata lor excepțională de viață lungă, conduc la economii semnificative în privința încărcărilor de întreținere și înlocuire.

3. Becurile cu LED-uri sunt mai eficiente din punct de vedere energetic

Principalul argument, desigur, se referă la avantajul clar al tehnologiei de iluminare cu LED în ceea ce privește eficiența energetică. Cu costurile crescute ale energiei electrice, factorul de cost al energiei electrice devine din ce în ce mai relevant. De exemplu, până la 40% din costurile de energie electrică ale orașului sunt cheltuite numai pentru iluminatul stradal! Prin aplicarea becurilor cu LED-uri eficiente energetic, aceste costuri pot fi reduse cu 70-90% și generează economii semnificative de cost pentru comunitățile urbane și rurale.

4. Luminile LED sunt non-toxice și mai ecologice decât alte alternative

Pe lângă diferențele convingătoare de eficiență, durata de viață și, prin urmare, și costul energiei electrice, iluminatul cu LED-uri este, de asemenea, soluția cea mai verde disponibilă pe piețele actuale. Pentru unul, LED-urile, spre deosebire de CFL, nu conțin mercurul foarte toxic, care este dăunător nu numai mediului, ci și sănătății tale personale. Luminile cu LED-uri nu conțin materiale toxice și sunt 100% reciclabile, iar pe lângă acestea, vă vor ajuta să reduceți amprenta de carbon cu până la o treime: Durata lungă de funcționare menționată mai sus înseamnă că un bec cu LED-uri poate economisi materiale și produce 25 de becuri incandescente. Un pas mare către un viitor mai ecologic!

Cel mai important pentru problemele legate de încălzirea globală și schimbările de mediu, becurile cu LED-uri eliberează substanțial mai puțin CO2, oxid de sulf și deșeuri nucleare. În cazul în care 30 de becuri incandescente eliberează aproximativ 2500 kg din aceste emisii pe an, LED-urile produc doar aproximativ 200 kg anual. Având în vedere amenințările crescânde ale încălzirii globale și efectele emisiilor de CO2 asupra
planetei noastre și a sănătății personale, este de la sine înțeles că becurile cu LED-uri sunt de departe cea mai verde soluție de iluminare până acum.

5. Iluminatul cu LED-uri este flexibil în culori și design

Luminile LED pot fi combinate cu ușurință în diferite forme și modele pentru a produce soluții extrem de eficiente atât pentru iluminatul rezidențial, cât și pentru iluminatul comercial. LED-urile individuale pot fi estompate, iar lumina, culoarea și distribuția pot fi controlate dinamic și ajustate fie prin intermediul temporizatorilor, fie prin telecomandă și chiar prin internet sau prin intermediul rețelei WLAN de la domiciliu. Un sistem de iluminare cu LED-uri bine conceput poate realiza unele efecte uimitoare de iluminare care influențează nu numai ochiul, ci și starea de spirit și mintea oamenilor. Acestea fiind spuse, LED-urile sunt calea spre un viitor verde luminos!

Intra pe www.royal-led.ro pentru a descoperi o gama variata de produse cu tehnologia LED, simplu si rapid, la cele mai mici preturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *